ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Γραμματικός έχοντας εμπειρία 38 ετών προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών παρέχοντας υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου.

Οι έμπειροι ξενόγλωσσοι καθηγητές ,τα ταχύρυθμα τμήματα σπουδών,οι διαδραστικές μας αίθουσες ,τα ευέλικτα ωράρια και τα εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας στα πτυχία είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν ξεχωριστούς στην περιοχή του Γκύζη και στο Πολύγωνο.

Προσεγγίζουμε τα παιδιά με ενδιαφέρον και αγάπη ούτως ώστε να μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της προσωπικότητας τους παράλληλα με τη διδασκαλία των γλωσσών. Έχοντας ως βάση την ποιότητα της μόρφωσης και την καθοδήγηση της νέας γενιάς προάγουμε αξίες και ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αποκτήσουν χρήσιμες δεξιότητες για όλα τα στάδια της ζωής τους.

Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού προσπαθούμε συνεχώς να του παρέχουμε τη στήριξη που χρειάζεται τοσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσα στη τάξη.Παράλληλα βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τους γονείς και τους προτρέπουμε να ενημερώνονται τακτικά για την πρόοδο του παιδιού τους. Έτσι οι μαθητές μας αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα οικείο και υποστηρικτικό περιβάλλον.